Bel of WhatsApp op 06-53926253 johann@webdesign-drenthe.nl
Selecteer een pagina

Beste https://webdesign-drenthe.nl klant/relatie ,

Zoals waarschijnlijk al wel bekend is er vanaf vrijdag 25 mei 2018 een nieuwe privacy-wetgeving van kracht.
Deze wet houdt in het kort in dat privacy gevoelige data goed beveiligd en zorgvuldig worden behandeld.

Voor u als eigenaar van een website is het dus van belang uw privacyverklaring op orde te hebben, wanneer u bijv. cookies gebruikt voor Google Analytics , Nieuwsbrieven verstuurt of een contactformulier op uw site heeft.

U kunt een voorbeeld van een éénvoudige Privacy Verklaring op onze website vinden en u mag deze zonder bericht overnemen wanneer dit voor u voldoende is en desgewenst uitbreiden naar behoefte en dit op uw website plaatsen.
Wij van Update-Website zijn uiteraard niet aansprakelijk te stellen voor eventuele gevolgen indien dit voor u niet voldoende zou blijken te zijn.

Wat we wel voor u kunnen regelen is het bekende SSL-Certificaat die ervoor zorgt dat uw interactie op uw website met bijv. een
potentiële klant ( via bijv. het contactformulier ) wordt versleuteld. Het hebben van een SSL-Certificaat geeft verder uw website-bezoeker
het < Veilig > teken voor de domeinnaam aan waardoor een ieder kan zien dat u veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.
Leuke bijkomstigheid is dat ook Google u beloont met het hebben van een SSL-Certificaat door u hoger in de ranking te plaatsen.

Kom dus zo snel mogelijk in actie en maak uw Privacy-verklaring op orde en laat uw SSL-Certificaat installeren door ons.
Dit kan op 2 manieren:

 • U kunt ons aangeven te willen upgraden en gebruik te willen maken van ons U-W-Totaal pakket voor € 169,95 excl BTW
  ( pakket is incl. SSL en extra Backup mogelijkheid )
  Na upgrading stellen wij het Certificaat in en heractiveren uw certificaat elk kwartaal voor u.
  Hebt u nu een U-W-Compleet pakket van ons dan is bovenstaand pakket de beste keus.
  Wanneer u uw Privacy verklaring klaar hebt kunt u ons deze toesturen per mail en wij zorgen er voor dat deze online komt.
 • Hebt u nu een U-W-Basis pakket dan kunt u uiteraard ook upgraden naar het U-W-Totaal pakket maar u kunt ook alleen
  het SSL-Certificaat aanvragen.
  Jaarlijkse bijdrage is dan € 39,95 excl BTW.
  Na upgrading stellen wij het Certificaat in en heractiveren uw certificaat elk kwartaal voor u.
  Wanneer u uw Privacy verklaring klaar hebt kunt u ons deze toesturen per mail en wij zorgen er voor dat deze online komt.

In beide gevallen ontvangt u onze factuur hiervoor voor de nog lopende maanden tot uw pakket weer voor de jaarlijkse verlenging in aanmerking komt. Regel dit zo spoedig mogelijk, een mailtje is voldoende en wij doen de rest.


Wij van https://webdesign-drenthe.nl doen altijd ons uiterste best uw gegevens die bij ons bekend zijn goed te beveiligen en deze niet aan derden verder te geven tenzij dit wettelijk wordt gevraagd/geëist.
Wanneer wij u in de toekomst net als in het verleden een Nieuwsbrief sturen hebt u altijd de mogelijkheid u via dat formulier uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.

U kunt ook de online versie hier bekijken : https://webdesign-drenthe.nl/ssl-certificaat/